Főoldal Földi vétel Műholdas vétel Közösségi rendszerek Kamerarendszerek Hasznos oldalak Galéria


közösségi 

Milyen napjainkban egy központi antenna és mi szükséges hozzá?

A közösségi rendszerek alapja a megfelelő kábelezés. Feltétlenül szükséges kiépíteni egy olyan hálózatot, ahol minden lakásba önálló kábelt vezetnek egy központi elosztóból. Egy ilyen kábelhálózat alkalmas a földi, a műholdas illetve a kábeltelevíziós jeltovábbitásra is, sőt szélessávú internet is rákapcsolható. Mindezt egyidőben, egymástól függetlenül!
Sőt akár az összes lakás rákapcsolható a rendszerre, akár különböző műholdak is elérhetők egyidejűleg, egymástól teljesen függetlenül.
Ez csak akkor lehetséges, ha a hálózatot nem a kábelszolgáltató építette ki!Tehát a hálózat a lakók tulajdonában van. Ellenkező esetben a szolgáltató nem fogja megengedni, hogy a műholdas jelet a kábelére kapcsolják, és lehet az erkélyre szerelni a parabolát és mindenféle lyukakon keresztül bevezetni a jelet a szobába.
UPC Direct
Senki nem szereti,ha antenna erdő borítja el az ablakokat, erkélyeket.Nem beszélve arról, ha mindez esetleg egy új építésű lakóközösségben történik. Alig vették birtokukba és máris el van csúfítva az új homlokzat,tető, stb.
 társasházi rendszerekVállaljuk társasházak, lakóközösségek, panziók, szállodák antennarendszereinek a kiépítését.
Egyénre illetve közösségre szabott csatornalista összeállításával próbáljuk meg kielégíteni mindenkinek az igényét.
Szállodák és panziók esetén vendégkörre szabott kínálatot állítunk össze!

 Tel.: 70/779-8828

e-mail: antennaszoboszlo@gmail.com

 

 


Digitális Átállás Hajdúszoboszló Antennaszerelés Hajdúszoboszló   UPC Direct Hajdúszoboszló  MinDigTV Hajdúszoboszló  DigiTV Hajdúszoboszló Antenna javítás Hajdúszoboszló  Antenna Hajdúszoboszló