Főoldal Földi vétel Műholdas vétel Közösségi rendszerek Kamerarendszerek Hasznos oldalak Galéria


 Kamerarendszerek szerelése


Ingyenes felmérés!


 Szereljük a Magyarországon ismert gyártók kameráit, asztali és pc-s rögzítőit.

 Különböző tipusú kamerák közül válaszhat.Legyen az ipari, lakossági, nappal -, ill. éjjel is rögzíteni képes kamera.

 Rögzítse a kamerák képét úgy ahogyan az Önnek a legkényelmesebb! Ezt megteheti asztali számítógépén, vagy akár DVR - rel is. Mindkét rögzítési móddal lehetősége van arra, hogy távolról is nyomon tudja követni a megfigyelt területen történő eseményeket. Ehhez csak egy internet kapcsolatra van szükége. Így nem kell állandóan a helyszínen lennie!

antennaszereles antennaszereles

Nem kell izgulnia, hogy nem tudja távollétében, nyaralás közben nyomon követni az eseményeket lakása vagy cége területén.

A kameráknak tudniuk kell azt, amit mi elvárunk tőle! Tehát mindig kérjük ki szakember véleményét a választásunkról, esetleg bízzuk rá a választást! Erre azért van szükség, mert sokszor a kamerák által rögzített kép nagyon fontos bizonyíték is lehet egy esetleges bűncselekmény során! Ilyenkor nem kellemes dolog az, hogy van kamerám és mégsem tudom tisztán kivenni a felvett képből a legfontosabb adatokat. Ez ilyen esetekben nagyon sok bosszúságot tud az ember orra alá dörgölni! A kép homályos, a távoli alakokat nem lehet kivenni, esetleg éjszaka kevés az infra megvilágítás.

Ezért mindig alaposan nézzünk szét mielőtt meghoznánk a döntést valamelyik tipus mellett!

 

 

 

 Tel.: 70/779-8828

e-mail: antennaszoboszlo@gmail.com

 


Digitális Átállás Hajdúszoboszló Antennaszerelés Hajdúszoboszló   UPC Direct Hajdúszoboszló  MinDigTV Hajdúszoboszló  DigiTV Hajdúszoboszló Antenna javítás Hajdúszoboszló  Antenna Hajdúszoboszló