Főoldal Földi vétel Műholdas vétel Közösségi rendszerek Kamerarendszerek Hasznos oldalak GalériaFöldi antennák telepítése és javítása

Mindennemű földi antennát és antennarendszert telepítünk és javítunk.

antennaszereles

 

A biztos és stabil vételhez elengedhetetlen a jó minőségű és irányított antenna (yagi).Igaz ezek drágábbak, mint az úgynevezett lepkeantennák. De a zajmentes vételhez és nagyobb hálózatokhoz ez elengedhetetlen.

 Digitális átállás 2013!!!

  Egy nagyon lényeges szempont a vételi helyen kialakítandó hálózat. Amennyiben egy készülékről van szó, akkor sokkal egyszerűbb a helyzet. Amennyiben több helyen szeretnénk nézni a műsorokat, ebben az esetben az antenna jelét el kell osztani. Ahol a vétel nagyon jó ott legfeljebb kétfelé megosztható a jel egyszerű osztóval is (splitter), azonban maga az antenna jelszintje nem alkalmas további osztásra. Tulajdonképpen az un. jel/zaj arány olyan mértékben megromlik, hogy a vételi helyeken analóg rendszer estén csak hangyás, zajos, digitális estén széteső képet látunk.

UPC DirectIlyen helyzetben szükséges az antennaerősítő és ne feledjük, hogy antennaszerelesminél közelebb van az antennához, annál jobb az eredmény.Még egy nagyon fontos dolog a kábel kérdése, amelyet sokan figyelmen kívül hagynak, csak jó minőségű kábelt használjunk, mert ez a legjobb, legnagyobb nyereségű antenna jelét is tönkre teheti.A szerencsés eset az, amikor egy adóállomásról azonos sávban kettő, vagy több műsor vehető. Ilyen pédául a tokaji adó, amely az M1 (CH43), RTL Klub(26) és TV2CH60) műsorát sugározza az UHF sávban. A vétel szempontjából a 60-as csatorna látszik problémásabbnak, mivel a korábbi antennák szinte alkalmatlanok ilyen magas frekvencián megfelelő jelet szolgáltatni a TV készüléknek. Ezekben az esetekben, vagy antennacsere oldja meg a gondot, vagy szerencsés esetben egy erősítő is segítséget nyújthat. Ilyen esetekben a nagyteljesítményű yagi antennák biztos sikert jelentek.

Mindig használjunk jó minőségű kábelt és szerelvényeket!

Zaj-, zavar-, lyukszűrés, több antenna közösítése.

 

 Térségünkben is elindult  a  DVB-T sugárzás, melyhez nagy nyereségű és jó minőségű antennákkal állunk rendelkezésére mindenkinek.

antennaszereles
Ezenkívül a vételhez szükséges set-top-boxok (beltéri egységek) közül is válogathat. Legyen az csak a szabadon fogható adások vételére alkalmas vagy kártya fogadós készülék a kódolt adások vételére.

 


 Tel.: 70/779-8828

e-mail: antennaszoboszlo@gmail.com

Digitális Átállás Hajdúszoboszló Antennaszerelés Hajdúszoboszló   UPC Direct Hajdúszoboszló  MinDigTV Hajdúszoboszló  DigiTV Hajdúszoboszló Antenna javítás Hajdúszoboszló  Antenna Hajdúszoboszló